Työskentelyäni on tänään koko päivän häirinnyt helikopteri, joka pörrää keskellä kaupunkia ja lisäksi vielä todella matalalla. Eikä tämä ole ensimmäinen kerta. Ensiksi ajattelin, että lähettyvillä olevista sairaaloista viedään siirtokelpoisia elimiä maakuntiin, mutta tuskin...  

Olen nyt kallistumassa siihen, että muuan samalla kadulla asuva valtion korkea virkamies ei käytä muuta kuin tätä liikennevälinettä työmatkoihinsa.

Toisaalta, se mikä tässä on aika hassua on se, että viimeksi kun kone pörräsi samalla paikalla koko päivän Venäjän Presidentti - ai anteeksi pääministeri - Putin oli täällä valtiovierailulla. Tänäänkin Venäläisiä piisa kaupunkikuvassa. He eivät ole tulleet tänne läksyttääkseen Anton-pojan Venäjältä vienyttä diplomaattia, vaan nauttimaan jalkapallomaajoukkueensa voitosta.

Tonni vetoa, että Venäjän voittoa kommentoi suomalaisissa lehdissä Eremenko Juniori. On se niiiiiin jännää kun meillä on oma kotivenäläinen. Not. "Unelmoitko pelaavasi joskus Kerzakovin ja Zyrjanovin kanssa samassa joukkueessa?" "Harmittaako nyt edustaa Suomea?". Huh-huh. Urheilujournalismi on Suomessa niin ennalta-arvattissa, ettei huomista lehteä edes tarvitse avata tietääkseen mitä siinä lukee.