Kävin eilen kuuntelemassa The Monday Box-nimistä Dubrovnikissä. Kyseessä oli bändin ensimmäinen esiintyminen eikä bändillä vielä viikko sitten ollut edes nimeä. Aika hämmästyttävä tieto, sillä keikka kuulosti siltä, että bändi olisi soittanut yhdessä jo vuosia. Musiikki oli positiivisella energialla ladattua, tanssittavaa garagea.

Solisti oli niin ääneltään kuin housujen kireydeltään Ola Salo-replika. Kenelläkään ei tainut jädä huomaamatta kumpaan suuntaan laulajalla sojottaa. Sojotti muuten muutkin osat kehosta. Taipuisa mies lauloi koko kehollaan, eikä kitaristikaan oikein pysynyt paikoillaan. Kovin pieneltä vaikutti Dubrovnikin lava tälle bändille.

Jäseninä ex-Voltas, Shake ja Lehtivihreät jäseniä ja tämä uusi ryhmittymä niin nuori ettei edes My Spacista löydy muuta kun tietoja tulevista kesäkeikoista.

Mieluusti olisin kyllä stailannut bändin hieman.... kröhöm... katu-uskottavampaan muotoon. Kitaristilla oli leveällä vyöllä kiristetyt valkoiset lökäpöksy-Levikset ja halvan näköinen, vyötäröstä hieman liian lyhyeksi kutistunut 2/3-hihainen trikootoppi.